zoek produkt:

Activiteiten Kubus Hout 20x20x38 Cm

Leuke activiteitenkubus van stevig hout waarmee de kleine zich geen moment zal vervelen. Elke zijde bevat een andere activiteit die helpt bij de ontwikkeling van vorm- en kleurherkenning en de hand-oogco?rdinatie. Afmetingen 20x20x38 cm

€ 24.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Nerf Zombie Outbreaker Bow

Nerf Zombie Outbreaker Bow

€ 24.98

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Schilderen Op Nummer Paarden

De avond valt terwijl de paarden rustig grazen in de weide.? Schilder dit mooie tafereel nu zelf met deze set schilderen op nummer. De set bevat alles wat je nodig hebt: een kwastje, verf en het voorbeeld dus je kunt meteen aan de slag!

€ 7.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Spel Toilet Pret

Welke doortrekker krijg een douche? Een hilarisch en spannend spel waarbij spelers om de beurt de wc-rol laten draaien, doortrekken? en dan maar hopen dat ze geen douche krijgen! Het getal dat op de wc-rol verschijnt, geeft aan hoeveel keer elke speler moet doortrekken. Als je alleen een doortrekgeluid hoort, maar er spuit geen water uit de pot, dan ben je veilig. Niemand weet wanneer de wc water zal spuiten en een speler uitschakelen. Blijf om de beurt de wc-rol draaien en doortrekken totdat er nog maar ??n speler over is. De enige speler die geen douche heeft gekregen wint! Inhoud: grondplaat toiletvoet spoelbak met draaiende rol wc-papier toiletpot met deksel spelregels Toilet Pret is geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 4 jaar.

€ 19.98

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Spel Ik Hou Van Vakantie

Hoe goed ken jij Europa? Wedijver met je tegenspelers en test je kennis in zes categorie?n. Je reist door de Europese landen en moet antwoord geven op gevarieerde vragen als: 'Wie ontwierp de Eiffeltoren?' en 'In welk land vind je de 'Algarve'?' Elk land heeft een eigen puzzelstuk in de vorm van het land. De speler die het lukt om als snelste door Europa te reizen en te finishen in Nederland, is de winnaar! Voor 2 tot 6 spelers.

€ 14.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Dartset Bristow 20 Grams

De Silver Arrow darts zijn gebaseerd op de darts van 5-voudig wereldkampioen Eric Barstow. Met deze 20 grams darts heb je de mogelijkheid om de successen van Crafty Cockney te evenaren. De set bevat 3 steel tip darts en flights.

€ 15.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Puzzel Dieren Bij De Drinkplaats 3000 Stukjes

Puzzel Dieren Bij De Drinkplaats 3000 Stukjes

€ 39.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Spel Een Tegen 100

Speel de spannende tv quiz ??n tegen 100 nu zelf thuis. Als kandidaat neem je het op tegen je tegenspelers. Beantwoord de meerkeuzevragen om zo je tegenspelers weg te spelen. Je hebt keuze uit een makkelijke, normale en moeilijke vraag en kunt gebruik maken van?Escapes, om zo verder te komen in het spel. Lukt het jou om alle anderen weg te spelen? Het spel bestaat uit 10 rondes van 10 vragen. Beantwoord de meeste vragen goed en jij wint ??n tegen 100!

€ 14.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Gitaar Bontempi 40cm

Gitaar Bontempi 40cm

€ 8.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 

Spel Frozen Ice Palace

Elsa heeft per ongeluk Arendelle in een eeuwigdurende winter gehuld, zodat al je favoriete vrienden uit Disney Frozen vastzitten in een sneeuwstorm. Jij moet ze zien te vinden en bevrijden! Zoek op de Noorderberg naar Elsa, want alleen zij kan de sneeuwstorm tot bedaren brengen. Met de liefde van Elsa en het Magische IJspaleis kun je jouw Frozen vrienden uit de sneeuwstorm bevrijden en de zomer terugbrengen in Arendelle. Doel van het spel: Verzamel als eerste van alle soorten ??n kaart en bevrijd ze met Elsa's magie uit de sneeuwstorm. Om te winnen moet je 5 kaarten verzamelen en laten zien: 1x Anna, 1x Olaf, 1x Kristoff, 1x Sven en 1x Arendelle. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

€ 24.99

lees verder

SPEELGOED
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook