zoek produkt:

Kinderspeelgoed Speelgoed

duurzaam houten speelgoed, hoogwaardig ontwerp gemaakt van FSC hout. Houten treinen, houten racebanen, puzzels en meer!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

500 x 500 email Kraanwagen Puzzel Ikonic ToysIkonic Toys gaat hard! Nog maar net 1 jaar aanwezig op de speelgoedmarkt, en het houten speelgoed is al te koop in meer dan 150 winkels in binnen- en buitenland.
Ikonic Toys ontwerpt het speelgoed in eigen huis, en de Nederlandse identiteit is duidelijk herkenbaar aanwezig in de ontwerpen. Het gebruikte hout is FSC gecertificeerd.

Hoewel de huidige collectie nog compact is, spreken de producten een specifieke maar ook relatief diverse doelgroep aan. Houten speelgoed heeft doorgaans zijn eigen publiek, maar Ikonic Toys heeft wel een heel bijzondere mix van klanten:
- Jonge ouders en grootouders
- Jonge, trendgevoelige moeders met oog voor kwaliteit en duurzaamheid
- Jonge vaders met interesse in autosport
- Nostalgische grootouders
- Iedereen die vroeger is voorgelezen uit Pluk van de Petteflet
- Expats, of mensen met familie in het buitenland, met interesse in typisch Nederlandse producten en/of souvenirs
- Verse opa’s en oma’s, familie en vrienden die op zoek zijn naar een origineel kraamkado
- En vanaf 2017; Dutch Design liefhebbers

Assortiment

Naar Ikonic Toys

Het mooiste speelgoed direct online bij Bart Smit! Speelgoed, games en spelcomputers van LEGO, Playmobil, Skylanders en PlayStation

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Bartsmit heeft een enorm assortiment speelgoed en multimedia! Van baby tot tiener, zij bieden leerzaam en kwalitatief hoogwaardig speelgoed voor alle leeftijden. Het assortiment wordt bovendien aangevuld met speciale items als kinderboeken, Disney artikelen, kinderfietsen en een uitgebreide collectie buitenspeelgoed. Alle bekende speelgoedmerken zijn vertegenwoordigd, zoals LEGO, Playmobil, Barbie, Fisher-Price, VTech en nog veel meer.

De gameliefhebber voelt zich ook thuis bij Bartsmit.com. De nieuwste spelconsoles van Sony PlayStation, Microsoft Xbox en Nintendo zijn in de webshop verkrijgbaar, net als een ruime keuze uit de nieuwste games en accessoires als headsets, muizen en keyboards. Bovendien heeft Bartsmit.com een groeiend aanbod aan gadgets en elektronica. Niet alleen MP3-spelers en digitale camera’s zijn hier te vinden, ook voor de nieuwste laptops en tablets is Bartsmit.com het juiste adres.

Assortiment Bart Smit

Naar Bart Smit

#Sinterklaastip | LEGO

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

#Sinterklaastip | LEGO Classic - 10654 Reuze bouwstenen box van € 59.99 voor € 39.99Lego is en blijft altijd leuk Bij Toys "r"us kun je kiezen uit heel veel lego

Naar Toys"r"us

Assortiment Toys "r"us

lego2

Ecologisch speelgoed - voor gezond spel en langdurige pret

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

ecologisch vliegtuigSpeelgoed heeft veel te verduren. Er wordt mee gegooid, het wordt in de mond gestopt, er wordt op gekauwd. Het is daarom ook belangrijk dat het speelgoed van onze kinderen duurzaam is en uit veilige materialen wordt gemaakt. We presenteren op Voormijnkind.nl ecologisch speelgoed wat aan hoge eisen voldoet. Het houten speelgoed wordt gemaakt van natuurlijk of biologisch geboend hout. De poppen zijn gemaakt van biologisch katoen of wol. Speelgoed dat uit kunststof bestaat moet worden gemaakt van veilig plastic, met betrekking tot BPA en ftalaten. Ons biologische speelgoed gaat een leven lang mee! Het ecologische speelgoed op Voormijnkind komt van eco-shop Waschbär en Eco bio fair warenhuis GreenJump

Assortiment ecologisch speelgoed

Naar Eco-shop Waschbär


Naar Eco bio fair warenhuis GreenJump

speelgoed van de bekende TV-programma’s van Telekids, maar natuurlijk ook van alle andere bekende speelgoedmerken.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Telekidtoys

 

Telekids Toys is de leukste en jongste online speelgoedwinkel van Nederland. Bij Telekids Toys kunnen je terecht voor het allerleukste speelgoed van de bekende TV-programma’s van Telekids, maar natuurlijk ook van alle andere speelgoedmerken. Van LEGO tot Chloe’s Toverkast en van K3 tot Playmobil. telekidstoys heeft het allemaal voor een scherpe prijs!
TelekidsToys verkoopt speelgoed voor alle leeftijden. Voor jongens en meisjes, voor binnen en buiten. Hun speelgoed inkopers zorgen ervoor dat het speelgoed veilig is, niet aanspoort tot geweld, zoveel mogelijk een educatief karakter heeft en kinderen in hun waarde laat!

Naar Telekidstoys

Telekidstoys assortiment

heel veel knuffels.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

koekiemonster knuffel Assortiment knuffels en vingerpoppen

 

Naar de handpoppenwinkel

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen, het is goed voor hun ontwikkeling

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

buitenspelen

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen, het is onmisbaar voor hun ontwikkeling. Van buitenspelen worden kinderen gezonder, slimmer en socialer.. Bewegen op een natuurlijke manier helpt kinderen om op normaal gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker. Voor kinderen is er niks heerlijkers dan lekker buiten bezig zijn en samen met vriendjes de wereld ontdekken. Hutten bouwen, klimmen, ravotten, voetballen en met elkaar nieuwe spelletjes bedenken. Ruim 80% van de kinderen wordt vrolijk en blij van vrij buitenspelen. En ondertussen leggen ze een stevige basis voor de rest van hun leven. Het is aangetoond dat kinderen die veel buitenspelen en bewegen, beter zijn toegerust om gezond en evenwichtig op te groeien. Ze hebben relatief minder kans op ongevallen en botbreuken en herstellen sneller bij ziekte.
Nederlandse ouders vinden buitenspelen voor hun kinderen belangrijk. Uit Europees onderzoek blijkt dat we hierin koploper zijn. Tegelijkertijd is er steeds minder veilige ruimte om te spelen. Je ziet ook steeds minder kinderen buiten spelen. De computer IPad en de TV zijn flinke concurrenten. Veel ouders voeden hun kinderen op als watjes. Bij een beetje kou moeten ze binnen blijven. Er is een heel assortiment met buitenspeelartikelen, van kinderfietsen tot trampolines. 

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook