Masmorra Dungeons Of Arcadia

Masmorra - Dungeons Of Arcadia is een snel dobbelspel die zich afspeelt in het Arcadia Quest universum waar spelers allemaal hun eigen held moeten beheren. Je gaat op ontdekking uit in drie levels vol met monsters, valstrikken en schatten! Bazen, speciale kamers en ontelbare verrassingen staan klaar voor de helden maar er kan er maar één als eerste het laatste level bereiken en winnen! In Masmorra moeten de spelers met een dobbelsteen gooien die beslist welke actie de speler mag gaan doen. De monsters hebben hun eigen dobbelsteen die je ook tegen kan komen in jouw reis door de levels! Maar je held moet ook op de andere helden letten die ervoor kunnen zorgen dat jouw plannen niet zo gaan zoals je dat wilt.

€ 76.95

lees verder

Gezelschapsspellen Bordspellen
Product
 

Krokodil Met Kiespijn

Pas op voor die bijtende krokodil! Dit superleuke Krokodil met Kiespijn spel daagt je uit die arme Japie Krokodil van zn kiespijn af te helpen. Maar pas op, want als je op een zere kies drukt, dan hapt-ie! Je verliest als hij je bijt, maar als jij een betere tandarts bent dan de anderen win je het spel!

€ 27.95

lees verder

Kinderspellen Kinderspellen
Product
 

Game of Thrones 2nd Ed. The Red Wedding

Met The Red Wedding uitbreiding heb je de kans om verder te gaan in de Storm of Swords saga met de meest iconische momenten van de gehele serie. De kracht van House Frey blijft groeien en je zult nieuwe manieren ontdekken om goud te verdienen en ook uit te geven. Met iconische karakters zoals Ellaria Sand, Strong Belwas, Othell Yarwyck en Walder Frey die voor het eerst deelnemen aan het spel. The Red Wedding brengt nieuwe horror en scenes in elk spel.

€ 17.95

lees verder

Kaartspellen Game of Thrones
Product
 

Zaanse Schans Puzzel (1000 stukjes)

Legpuzzel met een afbeelding van de Zaanse Schans, bestaande uit 1000 stukjes. De afmeting van de puzzel is 68 x 49 cm.

€ 15.95

lees verder

Puzzels Legpuzzels
Product
 

Dobbel Puzzel

Leer kleuren en vormen herkennen. Puzzel er op los met deze duidelijk geïllustreerde Dobbel Puzzel. Dobbel Puzzel kan hierdoor gespeeld worden door de allerkleinsten. Gooi met de grote dobbelsteen en puzzel jouw puzzel als eerste compleet! Inhoud 6 puzzels Grote kleuren dobbelsteen Spelregels

€ 12.95

lees verder

Puzzels Kinderpuzzels
Product
 

Kleuter Memo

Memo voor de allerkleinsten. Voor de jongste spelers kun je er voor kiezen te starten met minder memokaartjes. Door steeds meer kaarten toe te voegen aan het spel , blijft het een uitdaging voor jong en oud! Inhoud 72 stevige en duidelijke memokaartjes Spelregels

€ 7.95

lees verder

Kinderspellen Memo
Product
 

Smash Up What Were We Thinking

What Were We Thinking is een uitbreiding op Smash Up, waarin we teruggaan naar de begintijd van het spel. Door deze uitbreiding toe te voegen aan je andere sets maakt het Smash Up weer een stuk leuker. Ga je Zombie Rock Stars tegen Explorer Dinosaurs doen? Of wat dacht je van Time Traveling Grannies tegen Teddy Bear Vampires? Het is nu allemaal mogelijk! Al je wildste dromen komen uit! Smash Up - What Were We Thinking is ook nog eens de 50e versie in de Smash-hit lijn.

€ 29.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

Cars 3 Puzzel (4 in 1)

4 gave Disney - Cars 3 puzzels van 12, 20, 30 en 36 stukjes. Maak jouw favoriete puzzel van jouw Cars helden, zoals Lightning McQueen!

€ 9.95

lees verder

Puzzels Kinderpuzzels
Product
 

Arkham Horror

De stad van Akham, Massachusetts is in paniek. Er gebeuren steeds griezelige en bizarre dingen. Het lijkt allemaal te maken te hebben met een rampzalig gebeuren in de toekomst dat voor iedereen desastreus zal zijn. Alleen een kleine groep onderzoekers kunnen Arkham redden van de Great Old Ones en ondergang. Arkham Horror biedt vele speel uren en tevens zijn er ook vele uitbreidingen beschikbaar. Een tip voor een spannend en griezelig avondje gamen! Inhoud: - Rule Book - Game board - 16 investigator sheets - 16 plastic investigator stands - 5 dice - 196 investigator status tokens - 189 investigator cards - 8 ancient one sheets - 20 doom tokens - 180 ancient one cards - 60 monster markers - 16 gate markers - 14 miscellaneous markers

€ 69.95

lees verder

Gezelschapsspellen Arkham Horror
Product
 

Pyramids

Welke Egyptische dinastie zal de meest glorieuse worden? Bid tot de goden om gebouwen te construeren en verzeker jezelf ervan dat jouw dinastie een millennia-lang nageslacht heeft.

€ 19.95

lees verder

Kaartspellen Kaartspellen
Product
 

SportX Voetbaldoel Opvouwbaar (1 stuk)

SportX voetbaldoel, met een superhandig vouwsysteem. Op de hoekpunten van deze goal zit namelijk een scharnier. De goal wordt volledig gemonteerd geleverd: simpelweg uitklappen, zekeren in de grond met de 4 bijgeleverde haringen, en je bent klaar voor een potje voetbal! Afmeting: 90 x 59 x 61 cm.

€ 15.95

lees verder

Buitenspeelgoed Voetbaldoelen
Product
 

Star Wars Destiny Awakenings Boosterpack

Boosterpack voor Star Wars Destiny. Dit verzamelbare kaart- en dobbelspel geeft je de vrijheid om elk gevecht dat je wil te kunnen laten plaatsvinden in het Star Wars universum.

€ 3.50

lees verder

Dobbelspellen
Product
 

Pokemon Pro Binder Premium Pikachu

Pokemon Premium Pro-Binder van Pikachu. 9-pocket uitvoering voor 360 kaarten.

€ 34.95

lees verder

Trading cards Opbergmappen
Product
 

Gescheiden Stad Puzzel (1500 stukjes)

Premium Ravensburger Puzzel van New York bestaande uit 1500 stukjes.

€ 21.95

lees verder

Puzzels Legpuzzels
Product
 

Afternoon Angling Puzzel (500 stukjes)

Puzzel van 500 stukjes met een vissende opa met kleinzoon als illustratie. De afmeting is 33,5 x 49 cm.

€ 11.95

lees verder

Puzzels Legpuzzels
Product
 

Rory's Story Cubes Doctor Who

Met Rory´s Story Cubes - Doctor Who bepaal jij het verhaal. Welke alien zorgt er voor chaos op aarde? Welke nieuwe puzzel confronteert de Doctor en zijn metgezellen? Gooi de 9 dobbelstenen en verzin eindeloze verhalen over iconische monsters en buitenaardse technologie.

€ 14.95

lees verder

Dobbelspellen
Product
 

Jan van Haasteren De Ontsnapping Puzzel (2000 stukjes)

Jan van Haasteren - De Ontsnapping puzzel bestaande uit 2000 stukjes. Afmeting 98 x 68 cm.

€ 25.95

lees verder

Puzzels Legpuzzels
Product
 

Speelkaarten Ace Bridge Extra Visible

De ACE® speelkaarten zijn ontworpen voor een optimaal gebruik. Ze garanderen makkelijk schudden en zijn heel sterke, kwalitatieve kaarten. Zo garanderen ze heel lang speelplezier. De ACE® speelkaarten passen perfect in elke beginnershand en worden verkozen door de meest uiteenlopende kaartspelers over de wereld. De Extra Visible decks hebben extra grote kaartpunten voor spelers met een beperkt zicht. Deze speelkaarten worden geleverd met rode of blauwe achterkant.

€ 3.95

lees verder

Kaartspellen Speelkaarten
Product
 

Speelkaarten Copag 100 Plastic Poker Normal Faces Blauw

Copag decks 100% plastic speelkaarten. Deze speelkaarten hebben een blauwe achterkant.

€ 8.95

lees verder

Kaartspellen Speelkaarten
Product
 

Bal Werpen

Het van oorsprong Franse bal werpen heeft nu een nieuw jasje. Wie gooit in zo min mogelijk beurten alle plankjes om of wie bereikt als eerst de afgesproken scorelimiet?! Dit leuke werpspel kan overal gespeeld worden en biedt tal van variërende speltypen, hierdoor is geen spelletje hetzelfde en blijft het Buiten Werpspel iedere keer weer leuk!

€ 19.95

lees verder

Buitenspeelgoed Sport Spel
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook