Opblaasbaar zwembad The Lion King

Dit opblaasbaar zwembad heeft een print van The Lion King.Dat sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind, en wordt hierdoor dus nog aantrekkelijker! Warme zomerdagen worden met dit zwembad nog leuker!

€ 14.95

lees verder

Product
 

Opblaasbaar zwembad met zonnedak

In dit vrolijke opblaasbaar zwembad met vissenmotief kan uw kind urenlang onbezorgd spelen. Het afneembare opblaasbare zonnedak beschermt uw kind tegen de felle zon.

€ 31.10

lees verder

Product
 

Winnie the Pooh opblaasbaar kinderzwembad

Met dit vrolijke Winnie the Pooh kinderzwembad kunnen uw kinderen lekker afkoelen tijdens de warme zomerdagen! Uw kind zal zich in dit opblaasbaar zwembad heerlijk kunnen vermaken!

€ 13.95

lees verder

Product
 

Toy Story zwembandjes

Plezier en veiligheid! Met deze zwembandjes van Toy Story heeft u twee in één! Voor kids van 3 tot 6 jaar (gewichtsklasse 18-30 kg).

€ 4.10

lees verder

Product
 

Zwemband in stervorm (set van 3)

Leuke set zwembanden in stervorm. De drie zwembanden zijn transparant met een oranje, paarse en groene print.

Deze zwembanden: 
– hebben een afmeting van 74 x 71 cm
– zijn gemaakt van stevig 0.18 mm vinyl
– bestaan uit 3 verschillende kleuren

€ 5.95

lees verder

Product
 

Speelzwembad Lovin Beach

Dit vrolijke, kleurrijke zwembad is een groot avontuur voor uw kind! Het dolfijntje sproeit met water (wanneer u het bad aansluit op de tuinslang) en aan de achterzijde bevindt zich een opgeblazen zandkasteel met speelnet. Bovendien is uw kindje beschermd tegen de zon dankzij het vrolijke doorzichtige scherm. Dit opblaasbaar zwembad staat garant voor uren waterpret.

€ 19.95

lees verder

Product
 

Speelzwembad Oceaan

Dit speelzwembad biedt letterlijk alles om warme zomerdagen tot een groot feest te maken! Dit zwembad bevat een waterglijbaan. Daarnaast wordt het geleverd met een opblaasbare palmboom, een schildpad, walvis en een ring-gooi-spel wat zorgt voor nog meer speelplezier! Om het nog leuker te maken, komen er uit de rand van het zwembad straaltjes water wanneer u het bad aan de tuinslang aansluit. Kortom: in dit speelzwembad hoeft én kan uw kind zich niet vervelen!

€ 54.95

lees verder

Product
 

The Lion King zwemband 51cm

Deze zwemband zorgt ervoor dat uw kind veilig het water in kan! De print van The Lion King maakt de band extra aantrekkelijk! Voor kinderen vanaf 3 – 6 jaar.

€ 3.60

lees verder

Product
 

The Lion King strandbal 51cm

Spelen in het water met deze schitterende Lion King strandbal, maken warme zomerdagen voor uw kind tot een feestje!

€ 3.90

lees verder

Product
 

Intex Easy Set zwembad 183x52

De Intex Easy Set Pool is hét opblaasbaar zwembad waardoor al duizenden gezinnen, heerlijke warme zomerdagen hebben beleefd in hun achtertuin! Het zwembad is eenvoudig te onderhouden, makkelijk te monteren en leuk om te bezitten! Deze variant is relatief klein met 183 cm doorsnede. Erg geschikt voor kleinere kinderen. Een trapje is bovendien niet nodig door de lage opstaprand. Het zwembad heeft een capaciteit van 886 liter.

€ 19.95

lees verder

Product
 

Intex handpomp standaard model

Middelgroot model handpomp van Intex. Geschikt voor het opblazen van alle Intex producten. Blaast op bij zowel de beweging naar boven als bij de beweging naar beneden.

€ 6.95

lees verder

Product
 

Grote strandbal 61cm

Met deze vrolijke, opblaasbal kan uw kind heerlijk spelen in het water en aan de kant. De bal is wit met geel, roze en blauw en heeft een diameter van 61 centimeter (niet opgeblazen). Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 3.50

lees verder

Product
 

Opblaasbare Krokodil

Met deze levensechte, opblaasbare krokodil wordt het zwemmen nog leuker en spannender!

€ 14.90

lees verder

Product
 

Opblaasbare Puppy

Op de rug van deze puppy kun je prima op het water drijven. Vasthouden kan dankzij de twee handige grepen aan de zijkant. Een leuk artikel voor jonge hondenliefhebbers!

€ 15.95

lees verder

Product
 

Babyzwemband met zitje

In deze zwemband zit uw kindje heerlijk stevig, veilig en comfortabel. Dit maakt het zwemmen nog leuker en zorgt ervoor dat uw kind vertrouwd raakt met het water.

€ 8.90

lees verder

Product
 

Toy Story zwemband in raketvorm

Deze zwemband is een droom voor iedere jongen! De raketvorm maakt de band extra stoer en uniek.

€ 4.20

lees verder

Product
 

Middel Strandbal 51cm

Met deze vrolijke, opblaasbal kan uw kind heerlijk spelen in het water en aan de kant. De Intex strandbal is wit met geel, rood en blauw en heeft een diameter van 51 centimeter (niet opgeblazen). De bal is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 2.95

lees verder

Product
 

Dinosaurus speelzwembad

Geniet met uw kinderen van de zon in eigen achtertuin. Dat kan met dit speelzwembad in Dinosaurus stijl. Zeer geschikt voor kleine kinderen. Zij zullen zich niet vervelen met dit multifunctioneel kinderzwembad in de tuin. Compleet met glijbaan, hongerige dino en palmboom waterval. Met dit opblaasbaar kinderzwembad heeft uw kind gegarandeerd een zomer lang plezier en waterpret.

€ 44.90

lees verder

Product
 

The Lion King zwembandjes

Plezier en veiligheid! Met deze zwembandjes van The Lion King heeft u twee in één! Voor kids van 3 tot 6 jaar (gewichtsklasse 18-30 kg)

€ 4.10

lees verder

Product
 

Intex mini opblaaspomp

Handig handpompje van Intex. Het formaat van dit mini handpompje is zeer compact. Voor de kleinere opblaasartikelen zoals strandballen en zwembanden is deze pomp zeer geschikt. De ventielingang is geschikt voor de kleine plastic ventielen.

€ 3.50

lees verder

Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook