zoek produkt:

Wij zijn in de ban van de wilde dieren & dol op natuur…

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 
Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen te tonden.
Wij zijn in de ban van de wilde dieren & dol op natuur…
...en met deze 9 leuke dieren- en natuurtips raken jullie dat vast ook!
Veel plezier!
Beleef de dinotijd in Naturalis!
Kom naar T. rex in Town in Naturalis en sta oog in oog met dé beroemde T. rex Trix! Naast Trix zijn er geweldige dino-dingen te beleven. Bewegende dino's (net echt!), een dinolab, spuit digitaal je eigen graffiti-dino en fiets jij sneller dan Trix (of word je opgegeten)? WROAAAH!
Tip: tickets zijn alleen online te koop.
Ontdek het Plaswijckpark
De vernieuwde Dierenwijck in Plaswijckpark Rotterdam is zó tof! Stap in het verblijf van de herten, bekijk het otterbassin, bezoek het boerenplein en de kinderboerderij mét kraamkamer en ontdek de avonturenbeek!  
Beestenboel in Rijksmuseum
Kom met je familie deze vakantie naar het Rijksmuseum, want het wordt echt een beestenboel! Freek Vonk leidt je in een audiotoer rond langs de dieren van Frans Post. Teken ze in de Teekentour of doe een van de andere gave activiteiten!
Wauw Wilde Buiten Dagen!
Deze herfstvakantie organiseert OERRR van Natuurmonumenten in 10 regio's de gratis ING Wilde Buiten Dagen. Kun je met je Boswachterspaspoort op pad om Vuurmeester of Bladspeurder te worden. En een XXLdag in de Kaapse Bossen!
Ouwehands Dierenpark
Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de beren in Expeditie Berenbos, bewonder de unieke nevelpanters en ga op avontuur in Gorilla Adventure en RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle!
De Natuur is een Feest
Hou je van buiten spelen, bomen klimmen en beestjes zoeken? Dan ben je ook dol op Natuur is een Feest! Die organiseren door het hele land stoere en avontuurlijke kinderfeestjes en uitjes voor BSO's en voor scholen.
WNF-Rangerclub (6-12 jaar)
De grootste wilde dierenclub ter wereld voor kids! Help jij ook mee aan de bescherming van wilde dieren, zoals de olifant en de orang-oetan? Word lid, ontvang 10x de TamTam én krijg korting op ruim 50 dieren- en attractieparken.
Stokstaartjes in 't Zuiden
In Zuid-Limburg gebeurt iets bijzonders. Je ontdekt in Kerkrade namelijk hét Geheim van het Zuiden: stokstaartjes! Met een combiticket zie je ze nu in 3D in het National Geographic Theater en in levenden lijve in dierentuin GaiaZOO!
Word paddenstoelexpert!
In oktober kun je samen met IVN beleven hoe leuk en bijzonder paddenstoelen zijn. Zelf ervaren en beleven is waar het om draait bij alle activiteiten! Kom samen met je (klein)kinderen speuren naar paddenstoelen!
Volg Kidsproof.nl
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook