Playmobil 9003 Skyjet Met Dr. X Robot

Inclusief transformatie- en schietfunctie. - Meegeleverd zijn Dr. X evenals zijn robot Intercepto.- De robot kan zowel staan als zitten en eveneens plaatsnemen op de Skyjet.- Door het neerklappen van de vloerbedekking wordt het werkende boordkanon zichtbaar.- Op de achterkant kan aan elke zijde een projectiel worden bevestigd.

€ 15.78

lees verder

Speelgoed
Product
 

Bunchems Mega Pack 1000 Stuks

Bunchems zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven haken. Maak alles wat je maar kunt bedenken en breng je 3D creatie tot leven met de accessoires.Een super grote verpakking met meer dan 1000 originele Bunchems en accessoires. Met deze mega verzameling Bunchems balletjes en accessoires zijn er echt geen limieten meer aan je creativiteit. Bouw hoger en meer met het Jumbo Pack van Bunchems en maak jouw eigen wereld van Bunchems!Let op: Bunchems zijn alleen bedoeld om samen met andere Bunchems te gebruiken en niet als versiering voor in het haar.Let op! Dit product is er in verschillende uitvoeringen. Vooraf is er niet te bepalen welke uitvoering u geleverd krijgt.

€ 49.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Paw Patrol Lifesized Lookout Tower

Haal Avonturenbaai naar huis met deze Levensgrote Lookout Tower met lichten en geluiden om ultieme reddingsoperaties na te spelen. Inclusief exclusieve Chase basisvoertuig en nog veel meer. Werk nu samen met de pups om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

€ 119.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Vtech Storio 2 Ninja Turtle

VTech Storio 2 Game/Spel Teenage Mutant Ninja Turtles. Educatieve game voor leeftijdscategorie 3 tot 9 jaar. Game exclusief voor Storio2 gebruik.

€ 22.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Spel Coinhole

Dit is het munten stuiterende partyspel voor op tafel! Spelers stuiteren de inbegrepen Coinhole munten op een tafel en proberen ze door het muntgat van het plankje te krijgen. Er zijn verschillende manieren om te spelen: individueel of in teams.Inhoud? 2 Coinhole borden? 4 Coinhole munten? Draagtas? HandleidingKenmerken? Het munten stuiterende partyspel voor op tafel? Verschillende manieren om te spelen: individueel of in teams? Voor 2 of meer spelers? Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

€ 19.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Thor Rumble Strike Hammer

Donder, boem en sla?? met de Rumble Strike Hamer heb je de kracht van de God van de Donder in handen!Met de Thor Rumble Strike Hamer kunnen kids spelen dat zij zelf de krijger uit Asgard zijn! Deze hamer, met springveer-geactiveerde geluidseffecten, is ontworpen om te klinken er eruit te zien als de machtige Mjolnir. Als kids de Rumble Strike Hamer zwaaien kunnen ze ergens op slaan om donderende geluidseffecten te horen en zich verbeelden dat zij de kracht van Thors hamer oproepen! Niets kan de kracht van Thor stoppen! Met Mjolnir, zijn legendarische hamer, is de God van de Donder een onoverwinnelijke tegenstander!

€ 34.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Bordspel Schatzoekers In Het Spookhuis

In het spel Schatzoekers in het spookhuis draait alles om samenwerking - je wint of verliest als team!Spelers werken als??n team en proberen met alle 8 de juwelen te ontsnappen uit het huis voordat er spoken opduiken in de 6e verdoemde kamer. Je team en jij moeten met veel tactiek door de kamers en gangen lopen en juwelen pakken en wegbrengen. Als er een spook in de kamer is, moet je team daar mee vechten. Soms moet je zelfs met spoken en griezels vechten terwijl je een juweel in je rugzak hebt!? Geschikt voor 2 ?? 4 spelers? Voor spelers van 8 jaar en ouder? Geschatte speeltijd: 30 minuten

€ 34.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Rc Mercedes Benz SLS AMG

Deze Mercedes Benz SLS AMG lijkt rechtstreeks van het circuit te zijn gekomen! De RC auto heeft een schaal van 1:24 en is daarmee zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. De frequentie is 27MHz. Afmetingen auto 18x8x5 cm. Wordt geleverd inclusief batterijen.

€ 19.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Playmobil 9087 Piratenvrouw Met Schatkist

Het aapje kan zich vastklemmen aan de arm van de piratenvrouw.

€ 3.27

lees verder

Speelgoed
Product
 

Vtech Rijd Leer Motorfiets

Deze motorfiets groeit met je mee en kan getransformeerd worden van een driewieler naar een motorfietsTwee speelstanden laten je kennismaken met voorwerpen, vormen, kleuren en de eerste verkeersregelsDruk op de toetsen en activeer grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjesHet bewegen van het stuur en de snelheidsmeter prikkelt de fantasie15 melodietjes en 3 gezongen liedjesStevig en duurzaam designRegelbaar volumeAutomatische uitschakeling

€ 44.19

lees verder

Speelgoed
Product
 

Vtech Mijn Lievelingsbeer Nora

De VTech Baby Mijn Lievelingsbeer Nora nodigt je uit om te gaan spelen! Speel je mee? De VTech Baby Mijn Lievelingsbeer Nora is er helemaal klaar voor.Pak haar hand, doe haar want aan, strik haar veter en plaats het kleine beertje en de zakdoek in de zakjes van zijn tuinbroek om Nora aan te kleden. Druk op een van de 5 interactieve lichaamsdelen en luister naar de vele grappige zinnetjes en vrolijk gezongen liedjes. Of speel leuke zoekspelletjes en maak kennis met kleuren, lichaamsdelen en emoties.De leuke aankleedactiviteiten stimuleren de fijne motoriek van het kind.De Mijn Lievelingsbeer Nora werkt op 2 AA-batterijen.Specificaties van de Mijn Lievelingsbeer Nora:? 15 melodietjes en 4 gezongen liedjes? Stevig en duurzaam design? Stimuleert de fijne motoriek van het kind? Regelbaar volume? Automatische uitschakeling? Inclusief 2 AA-(test)batterijen? Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

€ 22.23

lees verder

Speelgoed
Product
 

Playmobil 6692 Kameleon Met Gene

met SUPER 4-Held Agent Gene uit Technopolis - Het display op de linkerarm van Agent Gene licht op in het donker. - Inclusief beweegbare"Technopolis"-robot. - De Chameleon kan worden getransformeerd in de vliegmodus door de 4 wielen op te klappen. - De voorruit kan worden opgeklapt om PLAYMOBIL-figuren in de zetels te zetten. - In de houder op het dashboard kunnen 4 verschillende"hologramfolies"worden geplaatst. - Agent Gene en de twee apart verkrijgbare helden Ruby (art. 4796) en Alex (art. 6695) hebben elk een eigen zwenkzetel met verstelbare rugleuning in de stuurcabine. - De figuren kunnen in de Chameleon stappen via de zijdelingse klapdeur of de tegenoverliggende draaisluis.- Door het dak open te klappen, kan de Chameleon fungeren als centrale van de SUPER 4-helden. De vergadertafel licht op in het donker! - De twee meegeleverde brandstoftanks kunnen naast de draaisluis worden bevestigd. - Met uitklapbaar geheim kanon opzij van de Chameleon waarmee 4 meegeleverde projectielen kunnen worden afgevuurd. - De Skyjet (Art.Nr. 6691) past in de stuurcabine, net zoals in de TV-serie. De zetel van Ruby kan hiertoe naar achteren worden geschoven. - Afmetingen: Ca. 28 x 15,5-18 x 10-11cm De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te cre?ren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.

€ 43.21

lees verder

Speelgoed
Product
 

Smartmax Container korte staven

SmartMax uitbreidingsset in transparante container, zijn ideaal om onderdelen in te bewaren.Wat super leuk is: je kan ze gebruiken om je constructies heel snel heel groot te maken.

€ 13.59

lees verder

Speelgoed
Product
 

Kidizoom tas blauw

Bescherm je Kidizoom en de verschillende accessoires in je eigen tas!Met verstelbare en los te koppelen draagriemOpbergvakken voor koptelefoon, batterijen, handleiding etc.Ritssluiting

€ 16.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

My Magical Mermaid Corissa

Oeh la la! Deze prachtige zeemeerminnen bewegen zich sierlijk voort in het water... verzamel ze allemaal!

€ 12.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Fisher Price Vrolijke Beats Junior Beatbo

Schudden maar met de Fisher-Price Mini BeatBo! Het vrolijke robotje is terug maar nu in een kleiner formaat. Kinderen kunnen nu ook onderweg dansen en bewegen. Sla tegen haar wiebelhoofdje om vrolijke lichtjes, speelse melodietjes en grappige dansbewegingen te activeren. Het feestje kan beginnen! Deze vrolijke Beats Juniors BeatBo stimuleert de fijnmotorische vaardigheden en denkvaardigheden van kleintjes en laat ze swingen en schudden. Waar ontwikkeling en spel samenkomen Fijnmotorische vaardigheden: Door BeatBo te pakken en ermee te spelen worden de fijnmotorische vaardigheden van je kindje gestimuleerd. Ontwikkeling van de zintuigen: Stimuleer de zintuigen van baby met vrolijke, gekleurde lichtjes en leuke muziek en geluidjes. Waarnemen: Actie/reactie-activiteiten bevorderen de nieuwsgierigheid en denkvaardigheden als kleintjes ontdekken hoe ze BeatBo tot leven kunnen brengen!

€ 14.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Revell Rc X trail

De X-Trail is een speelgoed auto van het populaire merk Revell. Dit merk is maakt niet alleen ontzettend gave bouwdozen maar ook speelgoed RC auto's. De Revell X-Trail staat voor technische perfectie en kracht. De zeer robuuste en innovatieve bouw van deze speelgoed auto zorgt er voor dat je ontzettend veel plezier aan deze auto gaat beleven. Daarnaast is de auto splash proof en kan daardoor tegen een spatje water. Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te kunnen zijn AA batterijen. Let op: het betreft een speelgoed auto waarvan maar een beperkt aantal onderdelen te verkrijgen zijn.

€ 49.99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Smartmax 6 korte en 6 lange staven

Magnetisme heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Smartmax laat hen dit op een veilige manier ontdekken.Uitbreidingsset met zes extra magnetische staven en zes extra lange magnetische staven.

€ 15.59

lees verder

Speelgoed
Product
 

VTech Kidi Superstar Meezing Set

Ben jij een echte superster die ontdekt wil worden? Met de VTech Kidi Superstar zing, dans en word je een echte superster met deze magische microfoon! De VTech Kidi Superstar heeft 8 ingebouwde liedjes, maar je kunt ook je externe muziekspeler aansluiten zodat je op je favoriete muziek mee kan zingen. Druk op de??Muziek Magie?? ?? toets om de stem van de oorspronkelijke zanger of zangeres zachter te maken of zelfs helemaal te verdwijnen.Nu kun je zelf het liefje zingen en word jij de ster van de show!Om de juiste sfeer te cre?ren kun je kiezen uit 6 verschillende lichteffecten om je optreden onvergetelijk te maken. Wil je liever eerst oefenen met zingen? Dat kan met de verschillende muzikale spelletjes en activiteiten om je ritmegevoel te verbeteren. Neem je eigen stem op en vervorm hem met 4 grappige effecten.

€ 47.38

lees verder

Speelgoed
Product
 

Vtech Paw Patrol Reddingsracer

Ben je klaar voor actie met de VTech Paw Patrol Reddingsracer? Voer spannende reddingsacties uit met Ryder en de Paw Patrol!Kies een speelstand om samen met Ryder en de pups reddingsacties uit te voeren met de quad, sneeuwscooter of hovercraft.Plaats je handen op de handvatten en beweeg het stuur om het voertuig te besturen. Druk op de pup-toetsten om iets over de pups te leren en zo om hulp te vragen?n gebruik de licht-toets en de claxon-toets om de reddingsacties uit te voeren. Met de originele stem van Ryder.De Paw Patrol Reddingsracer werkt op 2 AA-batterijen.Specificaties van de Paw Patrol Reddingsracer:? Voer spannende reddingsacties uit met de Ryder en de Paw Patrol!? 3 speelstanden: reddingsauto, hovercraft en sneeuwscooter? Originele stem van Ryder? Stevig en duurzaam design? Regelbaar volume? Automatische uitschakeling? Inclusief 2 AA-(test)batterijen? Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

€ 23.75

lees verder

Speelgoed
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook