zoek produkt:

BigGreenSmile. Van make-up en verzorgingsproducten tot ecologische schoonmaakmiddelen en baby-producten.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

BigGreenSmile. Van make-up en verzorgingsproducten tot ecologische schoonmaakmiddelen en baby-producten. We zijn een van de grootste webwinkel van natuurlijke en biologische producten in Nederland en België.

Wij bieden een brede keuze van duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke producten aan. We breiden continue ons assortiment uit en dit doen we sinds 2012.

  • Verzorging
  • Body & Bad
  • Natuurlijke Haarverzorging
  • Make-up & Parfum
  • Moeder & Baby
  • Mannen
  • Gezondheid
  • Schoonmaak
  • Cadeau & Travel

Welke reden je ook hebt om een natuurlijke product te kopen -  is het om een ethische, gezondheid of levensstijl keuze - op BigGreenSmile weten we hoe belangrijk het is om een merk te kopen dat je vertrouwt.

Assortiment

GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Green Jump eco bio fair warenhuis

GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel, online sinds juni 2009. Bij GreenJump.nl vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van duurzame en veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk omdat u alles in één winkel kunt aanschaffen.

Assortiment

Naar GreenJump

Cool eco voor baby's & kids | Rockin' Green

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Nieuw Carlijn Q

Rockin'Green voor bewuste ouders die ecologisch verantwoorde, duurzame en eerlijk vervaardigde spullen willen kopen voor hun kinderen, maar met behoud van hun eigen fashion style. Voor die bewuste ouders selecteert Rockin´ Green unieke, kindvriendelijke baby- en kinderproducten waarbij ze er zeker van kunnen zijn dat de geselecteerde producten behalve heel erg cool ook ecologisch verantwoord, maatschappelijk verantwoord, duurzaam en/of Fair Trade zijn.

Assortiment

Naar Rockin' GreenRockin' Green

Zie ook

GreenJump: Een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel

Natuurlijk is beter! Waschbär - Eco-Shop

Milieuvriendelijk luieren:

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 Bambo nature luiers

Naar BigGreenSmile milieuvriendelijke luiers

Naar Waschbär milieuvriendelijke luiers

Eco en natuurlijke baby producten

Assortiment Waschbär

De Groene Buik richt zich op het stimuleren van gezonde(re) voeding.Het snoepgoed is suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en sojavrij.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

degroenebuik

De Groene Buik richt zich op het stimuleren van gezonde(re) voeding. Dit doen we door een lekker en mooi assortiment snoepgoed aan te bieden als alternatief voor het snoep wat u doorgaans in de winkels koopt.
Het meeste snoepgoed wat wij aanbieden is bijvoorbeeld suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en sojavrij.

Bij al ons snoep staan alle ingrediënten vermeld zodat u zelf een goede afweging kunt maken of het product geschikt voor u is. Wij proberen hierbij ook zo min mogelijk kleurstof aan te bieden maar soms moeten we afwegingen maken. Bij het zachte snoep hebben we voor nu de keuze gemaakt om in sommige producten kleurstoffen toe te laten maar hierdoor wel voor mensen met andere intoleranties voor bijvoorbeeld soja, lactose of gluten een lekker snoepje aan te kunnen bieden.

Naast snoep hebben een ruime keuze aan duurzame en eco-vriendelijke producten die een gezonde voeding stimuleren. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze lunchboxen.
Deze lunchtrommels/broodtrommels zijn speciaal geselecteerd om op een duurzame manier een gevarieerde lunch mee te nemen. Al deze producten zijn BPA-vrij, PVC-vrij, loodvrij en vrij van giftige coatings. Al deze producten mogen dan ook voedselveilig genoemd worden. Wel vinden wij het van belang om te melden dat wij geen voedingsdeskundigen zijn. We vermelden dit omdat er zoveel meningen zijn over zoveel verschillende soorten voedingsstoffen en materialen dat wij vinden dat ieder voor zichzelf moet bepalen wat goed is of niet. Wij zijn van mening dat wij producten aanbieden die gezonder, natuurlijker en duurzamer zijn dan doorsnee producten en met onze winkel proberen wij deze alternatieven voor u toegankelijk te maken.

Assortiment

Naar de Groene Buik

babykleding van biologische katoen bij C&A

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

C&A rompertjes van biologische katoenC&A | Bio Cotton baby-kleding; Katoen van gecontroleerde teelt; Ecologisch milieuvriendelijk; Huidvriendelijk, ademend natuurlijk

Assortiment

Organische katoen of biologische katoen.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

biologische katoenOrganische katoen of biologische katoen.

Om er voor te zorgen dat gewone katoen niet wordt aangetast door beestjes wordt de katoenplant hevig bespoten met allerlei slechte chemische bestrijdingsmiddelen. Niet goed voor het katoengewas, het milieu, de katoenboeren en de lokale bevolking. De chemicaliën putten de bodem steeds meer uit en vervuilen het grondwater en de lucht. Dit maakt katoen tot het meest vervuilende landbouwproduct in de wereld.

Biologisch katoen wordt verbouwd zonder pesticiden. Om ervoor te zorgen dat het gewas niet wordt opgegeten door beestjes worden er andere insecten ingezet om deze schadelijke insectenpopulaties tegen te gaan. Ongedierte wordt ook bestreden door het toepassen van botanische plantenextracten. En er vindt veel wisselteelt plaats om de voedingsstoffen die in de grond zitten te behouden.
Biologisch katoen wordt ook weer ouderwets met de hand geplukt. Want om het machinaal te kunnen plukken moet chemisch ontbladeringsmiddel worden gebruikt en dat is natuurlijk niet toegestaan.

Waschbär kindermode van biologische katoen en of linnen

Voor de kindermode maakt Waschbär gebruik van biologische katoen. Biologisch katoen is een hoogwaardige grondstof die GGO-vrij verbouwd wordt zonder gebruik van pesticiden en ontbladeringsmiddelen. Het bio-katoen wordt met de hand geplukt en heeft geen chemische voorbehandeling ondergaan. De strikte naleving van onze richtlijnen leidt tot een natuurlijk product van de hoogste kwaliteit.

Linnen is een natuurproduct met uiterst bijzondere eigenschappen; het voelt prettig en zacht aan, is uitstekend te verven, duurzaam en biedt een aangenaam comfort.
Linnen is afkomstig van de vlasplant, ook wel Linum Usitatissimum genaamd, Latijn voor 'het meest gebruikte linnen'. Hiermee erkenden botanisten al de intrinsieke waarde van de bescheiden vlasplant.

Maak je kind blij met eco kindermode van DaWanda

Wil je de aarde sparen en je kind in mooie, hippe kleren steken? Dat gaat nu heel goed samen bij DaWanda. De collectie eco kindermode is verkrijgbaar voor jongens en meisjes, van baby tot puber. De kleding is gemaakt van natuurlijke stoffen zoals linnen, wol en katoen. Deze stoffen zijn verwerkt zonder gebruik van chemicaliën of milieubelastende productieprocessen. DaWanda biedt een mooi assortiment actuele kledingstukken die door de ontwerpers met liefde zijn gemaakt.

Naar DaWanda ecologische kindermode

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook