zoek produkt:

Traktatieklets! van 3 tot 6 jaar.

Traktatieklets! grappen en grollen naast het eten van je traktatie Traktatieklets! is ook trakteren op een lol in de klas naast het lekkers natuurlijk wat je hebt uitgedeeld. Traktatieklets is een set van 36 labels die je aan je eigen gezonde traktatie kunt vast maken. (touwtjes worden meegeleverd) De set speciaal voor kleuters van 3 tot 6 jaar heet "halve dieren". Op elk label kan de naam van de jarige worden ingevuld en staat er op de andere kant een half dier. De kinderen kunnen nu zoeken naar welke delen bij elkaar horen. Op deze manier ontstaat er een leuk spel moment en het is nog leerzaam ook! Op iedere verpakking staat aan de achterkant uitleg gegeven inclusief wat extra vragen. Knip deze uit en geef deze mee zodat de juffrouw of meester weet wat de bedoeling is en indien gewenst hier de aandacht aan kan geven. De versie van Traktatieklets is er in twee varianten. Buiten de versie van 3 tot 6 jaar is er ook een traktatieklets voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze versie heet "Feest" en op de labels staan allerlei leuke vragen om eens over na te denken en elkaar op een leuke manier beter te leren kennen.

€ 6.95

Verder

Boeken
Product
 

Thermos drinkfles lekvrij Piraat 350ml| Ecococoon

Thermos drinkfles Piraat met lekvrije drinktuit Dit zijn leuke degelijke thermosflessen van 350ml. Gemaakt van hoogwaardig RVS dus vrij van toxische stoffen en goed en makkelijk schoon te maken. Op deze fles zit standaard een unieke lekvrije drinktuit. Je kunt dus direct drinken en hoeft geen dop te wisselen bijvoorbeeld. Natuurlijk is de dop ook vrij van BPA en andere vervelende giftige stoffen. Nu kunt u thee, melk of wat u maar wilt op een fijne manier meenemen of meegeven naar school bijvoorbeeld. Houd uw drinken tot wel 24 uur koud en tot 5 a 6 uur warm. Kenmerken - 18/8 roestvrijstaal - Hygiënisch, geen smaakjes en luchtjes die achterblijven - Makkelijk schoon te maken - Lekvrij drinktuit - Geen doppen wisselen meer - Vrij van BPA en andere toxische stoffen - Past in de meeste flessen/bekerhouders Let op! Fles kan het best met de hand afgewassen worden.

€ 24.95

Verder

Drinktuit
Product
 

Klean Kanteen Insulated Food Canister (237ML)

RVS Insulated Food Canister van Klean Kanteen (237ml)

€ 31.95

Verder

Een vaks
Product
 

Lunchbots Quad Broodtrommel (RVS)

Hippe lunchtrommel met 4 vakjes van het merk lunchbots. Voldoende mogelijkheden om een lekker gezonde lunch in mee te nemen. Deze lunchtrommels zijn stevig goed afsluitbaar. Een milieuvriendelijke manier om je eten in mee te nemen. Dit product is bpa-vrij. Afmeting van deze lunchtrommel is 15,90 cm x 12,5 cm x 4,5 cm Bekijk het filmpje op youtube om het product beter te bekijken en inspiratie op te doen voor de mogelijkheden.

€ 25.95

Verder

Meer vakken
Product
 

Slaapklets! deel 1 kletsen over vandaag en morgen

Slaapklets! De dag doornemen voor het slapen gaan Slaapklets! is een boek om fijn de dag door te nemen. U kent het vast wel. Op vragen als; "Wat heb je vandaag gedaan?" en "Was het leuk vandaag?" komen vaak korte nietszeggende antwoorden. Slaapklets helpt om deze gesprekken toch opgang te brengen. Het boek kan door uw kind alleen of samen worden ingevuld. Buiten de vragen staan er ook diverse Yoga en meditatie oefeningen in zonder dat het zware lading meekrijgt. Ze leren op een speelse manier kennismaken met lichaam en geest. Dit boekje is een echte aanrader en is licht verslavingsgevoelig ;-) ISBN/EAN: 978-90-814779-7-0 auteur: Michal Jansen full color, harde kaft, 15x21 cm. 112 pagina's

€ 14.95

Verder

Boeken
Product
 

Tafelklets! Het enige boek dat wel aan tafel mag.

TafelKlets! Samen eten, kletsen, proeven, lachen en natafelen Tafelklets! is een nieuwe klets uit de reeks van klets boeken. Kletsboeken staan vol met vragen en opdrachten om aandacht te geven aan elkaar en in dit geval in het bijzonder aan de maaltijd. Normaal zijn boeken natuurlijk uitgesloten aan tafel tijdens het eten. Tafelklets is de uitzondering op de regel, dit is het enige boek dat wel mag. Door de leuke, grappige vragen en opdrachten komen er vrolijke en verrassende gesprekken op gang aan tafel. Tafelklets kan er niet voor zorgen dat het eten lekkerder wordt maar het wordt wel gezellig aan tafel. Elke bladzijde staat voor een dag / maaltijd en geeft ruimte aan maximaal 6 eters aan tafel. Een deel van de vragen en opdrachten gaan over het eten wat op tafel staat. In het boek Tafeklets worden bijvoorbeeld vragen gesteld als: Hoeveel pluimen je de kok geeft of wat vind je wel of niet lekker ruiken aan het eten. Ook worden er leuke opdrachten gegeven, eet 1 minuut met 1 hand achter je rug. Daarnaast worden er ook vragen gesteld waardoor tafelgenoten op een leuke manier de dag door spreken. Vragen zoals: Ben je lief geweest vandaag of wat had je vandaag het liefst overgeslagen? Dit boek staat bordenvol leuke vragen en opdrachten over het eten en vragen die je als gezin samen kunt gebruiken om de dag door te nemen voor, tijdens of na het eten. Vergeet ook zeker de cursus tafelmanieren niet die je in het boek tegen zult komen of het groenterapport. Tafelklets! is een leuke boek om samen te eten, lachen, kletsen, proeven en na te tafelen. ISBN/Ean: 978-90-819893-7-4 Auteur: Michal Janssen Full color, harde kaft, 17 x 24 cm. 96 pagina's

€ 14.95

Verder

Boeken
Product
 

Krijtsticker| Scribble on the box

Krijtstickers om leuke boodschappen te schrijven op Drink in the Box Deze set bevat 8 leuke stickers die op de Drink in the Box geplakt kan worden. Hiermee kun je leuke, lieve boodschappen schrijven voor tijdens de lunch bijvoorbeeld. Deze boodschappen kun je schrijven met 1 van de 4 meegeleverde krijtjes. Ook zit er een schoonmaak doekjes bij en ingebouwde slijper.

€ 6.50

Verder

Herbruikbare drinkpakjes
Product
 

Siliconen rietjes gestreept (per 4 stuks)

Fleurige Siliconen Rietjes. Diverse gestreepte kleuren Deze vrolijke gestreepte Siliconen rietjes bestaan uit twee delen. Mede hierdoor zijn ze ook goed schoon te houden. Ondanks dat ze uit twee delen bestaan heeft u geen last van valse lucht, de delen sluiten perfect op elkaar aan. Zijn te verkrijgen in de kleuren roze, blauw en gestreept. Door de relatief grote doorgang zijn deze rietjes geschikt voor zowel dunne vloeistoffen als dikke vloeistoffen. Zo zijn deze rietjes ideaal voor je Smoothie, ook de vrij grove structuur hiervan is geen enkel probleem. De rietjes zijn buigbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Ook kun je de rietjes met de uiteinden in elkaar steken zodat er onderweg niets in kan komen. Dit product is vrij van giftige stoffen en vaatwas bestendig. Pas op met onze aller kleinste mensjes. Omdat de rietjes uit twee delen bestaan onder begeleiding laten gebruik tot en met 3 jaar. Om de Rietjes schoon te maken kunt u ze gewoon in de vaatwasser doen of in een soda of azijn badje leggen. Het is aan te raden om na het nuttigen van een smoothie de rietjes direct te reinigen om aanslag aan de binnenzijde te voorkomen.

€ 9.95

Verder

Rietjes
Product
 

Lunchbots Trio Broodtrommel (RVS)

Hippe lunchtrommel met 3 gescheiden vakjes. Ideaal om een gevarieerde lunch aan te bieden. Lunchtrommel is stevig en goed afsluitbaar. Deze Lunchbox van Lunchbots is verkrijgbaar in de kleuren RVS, Rood en blauw. Afmeting van deze lunchtrommel is 15,90 cm x 12,5 cm x 4,5 cm. Bekijk het filmpje op youtube om het product beter te bekijken en inspiratie op te doen voor de mogelijkheden.

€ 24.95

Verder

Meer vakken
Product
 

Rvs Drinkfles | Green Dutch Metallic Rood (600ml)

Lichtgewicht RVS drinkfles van Green Dutch. Geschikt voor vele situaties zoals school, sporten, outdoor activiteiten, in de auto etc. DeDe flessen van Green Dutch zijn slechts 100 gram zwaar en hebben een inhoud van 600ml. Met deze rvs drinkfles heeft u geen last meer van nare smaakjes die aan uw drank blijven kleven. In combinatie met de los verkrijgbare sportdop is deze fles tevens geschikt om te gebruiken tijdens het sporten/fietsen. Omdat het hier een enkel wandige RVS drinkfles betreft is deze minder geschikt voor warme dranken. Dit merkt u vooral in het feit dat de buitenkant warm of heet kan worden. Wilt u toch graag warme dranken meenemen dan raden wij u aan naar onze andere RVS drinkfles van Life bottle te kijken Ook het waterfilter wat los te verkrijgen is past op deze fles. Het filter kunt u gebruiken in situaties waar u twijfelt aan de waterkwaliteit. Schoonmaken in de vaatwasser is niet aan te raden. Goed omspoelen is met RVS doorgaans voldoende. Zo nu en dan een keer met azijn of soda schoonmaken is voldoende.

€ 10.75

Verder

600ml
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook