Vakantieklets editie 1

DE VERNIEUWDE VERSIE VAN VAKANTIEKLETS editie 1 VERSCHIJNT ROND 24 APRIL Vakantieklets is een boekje met rijk geïllustreerde opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Om te spelen, te lachen én te kletsen. Elke kaart is een klein cadeautje. Zo heb je altijd een kwartiertje pret bij de hand, bijvoorbeeld in de file of als je moet wachten in een restaurant of een lange rij. Kun jij een kilometer lang (glim)lachen, stilzitten, aardige dingen zeggen? Speel luister-bingo en kruis aan wat je hoort en nog veel meer leuke opdrachtkaarten. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Vakantieklets is gemaakt door Gezinnig en Michal Janssen, de bedenkster van het succesvolle Kletsboek . Naast de functie van plezier stimuleren de kaarten - klein en groot - om met elkaar te praten.

€ 12.95

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Matchmaster

Matchmaster is een eenvoudig en leuk familiespel. Het doel van het spel is om te voorspellen in hoeveel slagen je kunt winnen. Je krijgt bonuspunten voor goede voorspellingen en strafpunten voor verkeerde voorspellingen. Spelers geven hun voorspellingen aan door één lucifer in hun hand te verstoppen voor elke slag die ze denken binnen te kunnen halen. Alle spelers openen gelijktijdig hun handen om hun voorspellingen te onthullen. Het spel bestaat uit 4 kleuren kaarten x 13 kaarten per kleur, genummerd van 1 t/m 13. Iedere speler legt steeds een kaart, als het kan in dezelfde kleur. Het hoogste nummer wint, maar je kunt ook winnen met troefkaarten. Inhoud - 52 kaarten - 50 houten stokjes - speluitleg Aantal spelers: 2 tot 7 Leeftijd 8+ Speelduur circa 30 minuten

€ 15.00

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Vakantieklets editie 2

Vakantieklets editie 2 is een boekje met 24 opdrachtkaarten voor op reis. Hoe werkt Vakantieklets editie 2? Kies een kaart, scheur ‘m uit en speel zintuigenbingo, nummerbordscrabble of organiseer een regendruppelrace. Vakantieklets editie 2 is een boekje met 24 uitscheurbare kaarten. Opdrachten die je kunt doen op één vierkante meter. Bijvoorbeeld in de auto of in het vliegtuig, of als je moet wachten bij een restaurant. En opdrachten waarbij je meer m² tot je beschikking hebt, op de camping of op het strand. Over Vakantieklets Op de voorkant van iedere kaart staat een geïllustreerde opdracht. Op de achterkant een korte uitleg, ruimte voor notities (datum, plek, het weer) en extra vragen om te kletsen. Zintuigen bingo - Kruis aan wat je ziet, hoort, voelt, ruikt of proeft. 1 kilometer - Kun jij 1 kilometer lang in een andere taal praten, hardop denken? Ik wil - Hoe graag wil je iets doen tijdens vakantie? Zet een streepje op de thermometer. Meer of minder - Vakantie, huiswerk, voorlezen, snoepen, etc. Wil je meer of minder? Nummerborden - Noteer de eerste letter van 10 nummerbord en speel scrabble. In de regen - Genoeg leuks te doen! Maak regen-ranja, maar een schuimbad of hou een regendruppel race. Zo heb je altijd een kwartiertje pret bij de hand! Je kunt immers niet de hele Route du Soleil filmpjes kijken. En hoe fijn is het om niet alle spelletjes zelf te hoeven verzinnen, ouders hebben immers ook vakantie, toch? Formaat: 16 x 10,5 cm. Aantal pagina´s: 48 (24 geperforeerde kaarten) Leeftijd: 6+

€ 8.95

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Wonderword

Wonderword is een spannend woordspel. Het doel van het spel is om woorden te raden die zijn gemaakt door de andere spelers. Er worden zowel punten toegekend aan spelers die het woord goed raden als aan spelers die uitdagende woorden vormen. Het spel bestaat uit kaarten met op elke kaart een letter. Elke speler krijgt 5 lucifers en 8 kaarten. Met de kaarten maakt iedereen een woord, de kaarten liggen met de letters naar beneden op tafel. Om de beurt gaan spelers het woord raden. Als eerste wordt de laatste letter van het woord getoond. Dan kost een gok 1 lucifer. Er worden steeds meer letters zichtbaar en een gok kost steeds meer lucifers. Inhoud - 110 kaarten - 30 lucifers - speluitleg Aantal spelers: 2 tot 5 Leeftijd 12+ Speelduur circa 30 minuten

€ 15.00

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Colorfox

Colorfox is een spel waarbij je zo sluw als een vos moet spelen. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk stokjes te verzamelen. Wat je nodig hebt is strategisch inzicht en geluk. Het spel bestaat uit 54 kaarten en 48 stokjes. Elke kaart toont vier lucifers in verschillende kleurencombinaties. Je legt om de beurt een kaart aan op tafel: de lucifers die je verbindt moeten dezelfde kleur hebben en alle kaarten moeten in dezelfde richting liggen. Je ontvangt de stokjes in de kleur van wat je hebt aangelegd. Hoe meer verschillende kleuren stokjes je verzamelt, hoe meer punten je behaalt. Inhoud - 54 kaarten - 48 gekleurde stokjes - speluitleg Aantal spelers: 2 tot 4 Leeftijd 6+ Speelduur 10 tot 20 minuten

€ 15.00

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Tafelkleed om in te kleuren

Hoe leuk is dit? Een tafelkleed waarop de kids mogen kleuren. Inclusief set met 10 wash-out stiften in mooie kleurtjes. Na gebruik op 40 graden wassen, en de ‘kleurplaat’ is opnieuw te gebruiken. Op het kleed een print van de wereldkaart dus tijdens het kleuren leren kids ook nog iets over de wereld. Hartstikke leuk om kinderen bezig te houden aan tafel voor of na een diner. Afmeting: 1.30 x 85 cm.

€ 24.95

Lees verder

Default Category Eten
Product
 

Chopsticks bamboe

Sushi eet je natuurlijk met stokjes. Ook als je vier jaar bent? Ja hoor! Deze stokjes zijn speciaal voor de beginnende met-stokjes-eters. Het is een soort houten knijper. En als het echt niet lukt, dan gebruik je de vork die aan de bovenkant zit. Gemaakt van bamboe. Afmeting: ongeveer 25 x 3 cm.

€ 4.95

Lees verder

Default Category Eten
Product
 

Sleutelhanger hartje

Hoe vergeet ik nooit meer mijn sleutels? Stap 1. Gebruik een toffe sleutelhanger Stap 2. Geef je sleutels een vaste plek in huis! Deze goudkleurige ring is een leuk en opvallend exemplaar van het merk Donkey. Gemaakt van metaal, met een eenvoudig draaislotje. Afmeting: circa 7 cm breed.

€ 8.95

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Sleutelhanger walvis

Hoe vergeet ik nooit meer mijn sleutels? Stap 1. Gebruik een toffe sleutelhanger Stap 2. Geef je sleutels een vaste plek in huis! Deze goudkleurige ring is een leuk en opvallend exemplaar van het merk Donkey. Gemaakt van metaal, met een eenvoudig draaislotje. Afmeting: circa 7 cm breed.

€ 8.95

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Tape water bootjes

Met dit leuke speelgoed spelen kinderen met water zonder nat te worden. Het is een rol tape waarop de oceaan geprint is. Dus haal alle bootjes en visjes uit de speelgoedkist en ga lekker varen! Gemaakt van materiaal dat geen lijmresten achterlaat als je de tape verwijderd. Wel zo gezinnig! Inhoud: • Rol tape (5 cm breed, 25 meter lang) • Twee papieren origami bootjes De kleuren van de bootjes variëren van de afbeelding en worden willekeurig gekozen. Afmetingen doosje: 10.6 x 10.4 x 5.2 cm.

€ 14.95

Lees verder

Default Category shop
Product
 

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook