zoek produkt:

Zorgenvriendje klein Biff, 28 cm

Dit is weer zo’n product waar wij denkbeeldig een sticker op plakken met de tekst ‘Dit is écht Gezinnig!’ Een zorgenvriendje is een concreet hulpmiddel en daar houden wij van. Hoe het werkt? Het zorgenvriendje ´eet´ de zorgen van je kind op. Je kind schrijft of tekent over zijn angsten, zorgen of boosheid. Het briefje verdwijnt in de mond van de knuffel die dicht wordt geritst. Natuurlijk is met het wegstoppen van een briefje het probleem niet opgelost, maar het is waardevol voor kinderen om hun gevoelens te uiten. Een zorgenvriendje biedt zowel kind als ouder gelegenheid om emoties te delen en er over te praten. De knuffels zijn gemaakt van zacht fluweel in verschillende vrolijke kleuren. Wasbaar op 30 graden. Zorgenvriendje Biff, 28 cm

€ 16.95

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Kleine Avonturen voor groepen

Na het succes van Kleine Avonturen (een blik vol leuke spelactiviteiten voor ouder en kind) is er nu ook een versie voor groepen kinderen (3 – 12 jaar). Over Kleine Avonturen voor groepen In het blikje zit leuke spelinspiratie: 44 kaarten met spelactiviteiten die met weinig voorbereiding makkelijk zijn uit te voeren. De opdrachten bevorderen samenspel en zorgen voor een flinke dosis speelplezier. Leuk voor een feestje of als je kids te spelen hebt. Ook zeer geschikt voor in de klas, op de opvang, in een club, of lekker thuis met je gezin. Kleine Avonturen is voor binnen en buiten, met bekende en minder bekende activiteiten, soms met een pittig wedstrijdelement, maar ook veel ideeën voor samenspel. De benodigdheden zijn vetgedrukt, dus je ziet snel wat je moet opsnorren of in huis moet halen. Een paar voorbeelden: Speel een schimmenspel, bouw je eigen Eiffeltoren of doe de Sinaasappeldans. Formaat blikje: ca 11 x 14 cm.

€ 12.95

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Gezinnig Weekly roze

Gezinnig Weekly is een blanco weekoverzicht dat je op verschillende manieren kunt gebruiken. Op onderstaande link kun je de pdf gratis downloaden. Print ‘m uit, zo vaak je wilt. Verkrijgbaar in 4 kleuren. TEAMWORK TAKEN (takenschema) Gebruik het schema om af te spreken wie wanneer welke taken uitvoert in je gezin. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Noteer aan de linkerkant de taken (bijvoorbeeld koken, tafel dekken/afruimen en huisdier eten geven) en vul per dag de namen in. WEEKPLANNER (weekoverzicht) Het weekschema is ook geschikt om als weekagenda te gebruiken. Wat moeten jullie deze week doen en niet vergeten? Noteer aan de linkerkant de namen van alle gezinsleden, en noteer per dag de activiteiten (bijvoorbeeld gymles op school, sporttrainingen, de yogales van mama, de tandarts of een partijtje). OPVOEDHULPJE (zelfstandigheid bevorderen) Wat kan je kind al zelfstandig doen? En hoe kun je gewenst gedrag op een positieve manier stimuleren? Noteer aan de linkerkant activiteiten die je kind zelfstandig kan uitvoeren of onderwerpen waar je samen naar wilt kijken. Is het vandaag gelukt om niet te mopperen tijdens het eten? Is het gelukt om zelf de schoenen aan te doen? Zet per dag een kruisje of plak een sticker.

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Opbergzak Dot Pink

Praktisch, want je hebt snel rondslingerende poppenfamilies of een verzameling speelgoedgeweren opgeruimd. Daarnaast is de zak ook gewoon móói. Hij zal geweldig staan in de kinderkamer! Over de opbergzak dot pink De binnenkant is bruin en de buitenkant wit met felle print van een grote roze stip. De opbergzakken zijn gemaakt van dubbel-laags kraftpapier, sterk en duurzaam. Afmetingen: 55 x 84 cm (breedte x hoogte).

€ 7.90

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Opbergzak Asanoha

Deze opbergzak draagt de naam asanoha, een traditioneel Japans patroon. Geprint in een fijn kleurtje. Vouw de zak uit en gebruik ‘m voor speelgoed, handwerkmateriaal, te kleine kleding, enzovoort! Over opbergzak asanoha De binnenkant is bruin. De buitenkant is wit met een fel roze asanoha print. De opbergzakken zijn gemaakt van dubbel-laags kraftpapier, sterk en duurzaam. Afmetingen: 55 x 84 cm (breedte x hoogte).

€ 9.90

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Opbergzak Panda

Deze opbergzak is naast supercute ook heel duurzaam. Van elk verkocht exemplaar wordt door de makers €1;- gedoneerd aan de instandhouding van panda’s. Over de opbergzak panda De binnenkant is bruin. De buitenkant is wit met een print van een zwarte pandasnuit. De opbergzakken zijn gemaakt van dubbel-laags kraftpapier, sterk en duurzaam. Afmetingen: 55 x 84 cm (breedte x hoogte).

€ 9.90

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Gezinnig Zomerpret

De grote vakantie. We kijken er reikhalzend naar uit (behalve dan die stress hoe we alles georganiseerd krijgen omdat we niet allemaal 6 weken vrij zijn), en hij vliegt voorbij. Daarom hebben wij een printable gemaakt om er extra lang van te genieten.

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Gezinnig Oud nieuw Klets

Speciaal voor oudejaarsavond een spel om met elkaar te kletsen. Leuk voor klein en groot. Fijne avond!

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Mangigi groen

Mangigi is een spel dat je gebruikt tijdens de maaltijd. Het stimuleert kinderen gezellig mee te eten. Het speelbord heeft 6 holletjes, daarop leg je kleine voorbeeldstukjes van de maaltijd. Het bord staat in het midden van de tafel, om de beurt draai je aan de wijzer en je neemt allemaal een hap (van je eigen bord) van hetgeen op het vakje ligt wat aangewezen wordt. Staat de wijzer in het midden, dan mag de draaier zelf kiezen welke van de twee hij wil eten, of allebei natuurlijk - dat mag ook. Antwoord op gezeur aan tafel Mangigi is het antwoord op het gevecht dat bij veel gezinnen met jonge kinderen dagelijks wordt gevoerd aan tafel. Gezeur en strijd. Dat lust ik niet! Na een paar happen klaar met de maaltijd en weer willen spelen. Met dit spel bepaalt je kind zelf - door aan het rad te draaien - wat hij eet, en niet de dreigende stem van papa of mama, dat er toch echt nog een paar vitaminerijke happen in moeten… Een spel daagt uit, houdt kinderen betrokken en staat voor plezier. Heel Gezinnig Een proef op de som pakt goed uit. Er is meer aandacht voor het eten, er wordt extra opgeschept en de sla (ja, die groene blaadjes) gaat er zonder morren in! Formaat bordje Ø 20 cm. Doosje 20 x 20 x 3,5 cm. Hier kun je een FILMPJE bekijken van de Mangigi.

€ 14.50

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 

Opbergzak Monkey

Hoe leuk is deze? Een papieren opbergzak met een print van een aapje. Om van alles in op te bergen. Over opbergzak monkey De opbergzakken zijn gemaakt van dubbel-laags kraftpapier, sterk en duurzaam. Geschikt voor allerlei spullen die normaal rondslingeren in de gang of op de kinderkamers. Afmetingen: 55 x 84 cm (breedte x hoogte).

€ 9.90

naar Gezinnig

Default Category shop
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook