zoek produkt:

Dekbedovertrek Flanel Snowhorses

logo

Dekbedovertrek Flanel Snowhorses

Een prachtig schouwspel: paarden dravend door een winters landschap vol verse sneeuw, de manen wapperend in de gure wind... Van die winterse kou heb jij gelukkig geen last onder dit flanellen dekbedovertrek, maar het is een plaatje om naar te kijken.

Flanellen beddengoed: heerlijk op de kinderslaapkamer

Niets zo vervelend als niet kunnen slapen omdat je het te koud hebt. Bibberend onder de dekens met koude voeten, brrr... Dat wil je je kleintje besparen! Flanellen beddengoed biedt uitkomst op koude nachten of wanneer je in een moeilijk te verwarmen ruimte slaapt. Flanel voelt dikker en zachter aan dan gewoon katoen. Doordat het materiaal losser gesponnen is en aan tenminste een kant is 'opgeruwd', krijgt katoen-flanel zijn kenmerkende eigenschappen. Zo hoeft je kleintje het nooit meer koud te hebben.

Over Good Morning beddengoed

Good Morning is altijd op de hoogste van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. Voor ieder wat wils is er wel een ontwerp te vinden: van een dekbedovertrek met tekst tot een dekbedovertrek met grafische print. Bijkomend voordeel? De dekbedovertrekken van Goodmorning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Dekbedovertrek Flanel Snowhorses online.

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Frozen Dekbedovertrek Crystal Snowflakes

logo

Met dit mooie Frozen Dekbedovertrek Crystal Snowflakes maak je je kind dolblij! Frozen heeft als Disney animatiefilm de harten van vele kleintjes veroverd. Deze fantastische film vertelt het verhaal van Anna die op zoek gaat naar haar zus Elsa, die ijs krachten bezit. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze nieuwe vrienden zoals de knappe Kristoff en de grappige sneeuwpop Olaf.

Het dekbedovertrek is gemaakt van 60% katoen en 40% Polyester wat heerlijk zacht aanvoelt. De maat van dit dekbedovertrek is 140 x 200 inclusief kussensloop (63 x 63 cm).

Frozen:

Frozen is een Amerikaanse animatiefilm uit 2013 geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Het is de 53ste animatiefilm van Disney. Het verhaal is los gebaseerd op het sprookje De sneeuwkoningin van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Dit sprookje is vrolijk en erg populair bij de meiden. Droom samen leuke avonturen met dit prachtige Frozen Dekbedovertrek Crystal Snowflakes.

 

€ 29.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Disney Cars dekbedovertrek Allure

 

Disney Cars dekbedovertrek Allure

Met dit Disney Cars dekbedovertrek Allure geef je de slaapkamer van je kind een stoere look&feel. Het dekbedovertrek is voorzien van een stoere print van Cars op een witte ondergrond. Transformeer de slaapkamer van uw kleine jongen in een race auto paradijs met dit mooie Cars dekbedovertrek. Dit coole dekbedovertrek mag niet missen in een slaapkamer van een echte cars fan!

Katoen

Dit Disney Cars dekbedovertrek Allure is gemaakt van 100% katoen. Het voelt hierdoor supersoepel en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dubbelzijdig te gebruiken kussensloop zorgt bovendien dat je leuk kunt variëren. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Disney Cars dekbedovertrek Allure!

Cars

De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem. Bij aanvang van de film neemt hij deel aan de laatste race van de Piston Cup stock car race, waarin hij het onder andere opneemt tegen veteraan Strip The King Weathers. De race eindigt echter op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd moet gereden worden. Slaap lekker onder dit stoere Disney Cars Dekbedovertrek Allure.

 

Groothandel

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Gormiti Dekbedovertrek

Jij kan niet wachten om in bed te kruipen met dit stoere Gormiti dekbedovertrek op je bed.

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

K3 Dekbedovertrek Hart

Een dekbedovertrek voor de superfans van de meidengroep K3. Lekker wegdromen onder dit overtrekset met de K3 meiden.

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Disney Cars dekbedovertrek Race

 

Disney Cars dekbedovertrek Race

Met dit Disney Cars dekbedovertrek Race geef je de slaapkamer van je kind een stoere look&feel. Het dekbedovertrek is voorzien van een stoere print van Cars op een donkerblauwe ondergrond. Transformeer de slaapkamer van uw kleine jongen in een race auto paradijs met dit mooie Cars dekbedovertrek. Dit coole dekbedovertrek mag niet missen in een slaapkamer van een echte cars fan!

Katoen/Polyester

Dit Disney Cars dekbedovertrek Race is gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. Het voelt hierdoor supersoepel en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dubbelzijdig te gebruiken kussensloop zorgt bovendien dat je leuk kunt variëren. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Disney Cars dekbedovertrek Race!

Cars

De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem. Bij aanvang van de film neemt hij deel aan de laatste race van de Piston Cup stock car race, waarin hij het onder andere opneemt tegen veteraan Strip The King Weathers. De race eindigt echter op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd moet gereden worden. Slaap lekker onder dit stoere Disney Cars Dekbedovertrek Race.

 

Groothandel

€ 29.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Disney Cars dekbedovertrek Generation

 

Disney Cars dekbedovertrek Generation

Met dit Disney Cars dekbedovertrek Generation geef je de slaapkamer van je kind een stoere look&feel. Het dekbedovertrek is voorzien van een stoere print van Cars op een donerblauwe ondergrond. Transformeer de slaapkamer van uw kleine jongen in een race auto paradijs met dit mooie Cars dekbedovertrek. Dit coole dekbedovertrek mag niet missen in een slaapkamer van een echte cars fan!

Katoen

Dit Disney Cars dekbedovertrek Generation is gemaakt van 100% katoen. Het voelt hierdoor supersoepel en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dubbelzijdig te gebruiken kussensloop zorgt bovendien dat je leuk kunt variëren. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Disney Cars dekbedovertrek Generation!

Cars

De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem. Bij aanvang van de film neemt hij deel aan de laatste race van de Piston Cup stock car race, waarin hij het onder andere opneemt tegen veteraan Strip The King Weathers. De race eindigt echter op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd moet gereden worden. Slaap lekker onder dit stoere Disney Cars Dekbedovertrek Generation.

 

Groothandel

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Disney Cars dekbedovertrek Tune Up

 

Disney Cars dekbedovertrek Tune Up

Met dit Disney Cars dekbedovertrek Tune Up geef je de slaapkamer van je kind een stoere look&feel. Het dekbedovertrek is voorzien van een stoere print van Cars. Transformeer de slaapkamer van uw kleine jongen in een race auto paradijs met dit mooie Cars dekbedovertrek. Dit coole dekbedovertrek mag niet missen in een slaapkamer van een echte cars fan!

Polyester

Dit Disney Cars dekbedovertrek Tune Up is gemaakt van 100% polyester. Het voelt hierdoor supersoepel en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dubbelzijdig te gebruiken kussensloop zorgt bovendien dat je leuk kunt variëren. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Disney Cars dekbedovertrek Tune Up!

Cars

De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem. Bij aanvang van de film neemt hij deel aan de laatste race van de Piston Cup stock car race, waarin hij het onder andere opneemt tegen veteraan Strip The King Weathers. De race eindigt echter op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd moet gereden worden. Slaap lekker onder dit stoere Disney Cars Dekbedovertrek Tune Up.

 

Groothandel

€ 24.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Disney Cars dekbedovertrek Mach Speed Grey

 

Disney Cars dekbedovertrek Mach Speed Grey

Met dit Disney Cars dekbedovertrek Mach geef je de slaapkamer van je kind een stoere look&feel. Het dekbedovertrek is voorzien van een stoere print van Cars en zijn vrienden! Dit coole dekbedovertrek mag niet missen in een slaapkamer van een echte cars fan!

Katoen

Dit Disney Cars dekbedovertrek Great is gemaakt van 100% katoen. Het voelt hierdoor superzacht en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dubbelzijdig te gebruiken kussensloop zorgt bovendien dat je leuk kunt variëren. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Disney Cars dekbedovertrek Mach Speed!

Cars

De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem. Bij aanvang van de film neemt hij deel aan de laatste race van de Piston Cup stock car race, waarin hij het onder andere opneemt tegen veteraan Strip The King Weathers. De race eindigt echter op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd moet gereden worden. Slaap lekker onder dit stoere Disney Cars Dekbedovertrek Mach Speed

 

Groothandel

€ 24.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Disney Cars dekbedovertrek Great

 

Disney Cars dekbedovertrek Great

Met dit Disney Cars dekbedovertrek Creat geef je de slaapkamer van je kind een stoere look&feel. Het dekbedovertrek is voorzien van een stoere print van Cars! Dit warme dekbedovertrek mag niet missen in een slaapkamer van een echte cars fan!

Katoen/Polyester

Dit Disney Cars dekbedovertrek Great is gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. Het voelt hierdoor superzacht en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dubbelzijdig te gebruiken kussensloop zorgt bovendien dat je leuk kunt variëren. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Disney Cars dekbedovertrek Great!

Cars

De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem. Bij aanvang van de film neemt hij deel aan de laatste race van de Piston Cup stock car race, waarin hij het onder andere opneemt tegen veteraan Strip The King Weathers. De race eindigt echter op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd moet gereden worden. Slaap lekker onder dit stoere Disney Cars Dekbedovertrek Great

 

Groothandel

€ 29.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Dekbedovertrek Bumba Met Ballonnen

Dekbedovertrek Bumba met Ballonnen

Baldadige kinderen in huis? Geen zorgen, met dit Bumba kinderdekbedovertrek is bedtijd een feest! Het dekbedovertrek is aan beide zijden te gebruiken. Aan de ene zijde zie je het clowntje Bumba met heel veel kleurrijke ballonnen tegen een blauw-wit gestreepte achtergrond. Op de andere zijde gaat het ballonnenfeest gewoon door met gele ballonnen en bloemen. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maat 140 x 200 cm en wordt geleverd met een bijpassend ballonnen kussensloop. Slaap lekker!

Katoenen beddengoed op de kinderkamer

Dit Bumba dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Katoen ademt goed, heeft uitstekende vochtabsorberende eigenschappen en is goed te reinigen en onderhouden. Kortom: ideaal voor op de kinderslaapkamer. Maak de kleine blij met een dekbedovertrek waarop het altijd feest is: Dekbedovertrek Bumba met Ballonnen! 

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Babyklamboe Ledikant Pop Up

Deryan Babyklamboe Pop-Up

Deze pop-up Babyklamboe van het gerenommeerde merk Deryan staat in een paar seconden en past om vrijwel alle soorten babybedjes, of het nu om een campingbedje gaat of om een houten ledikant. De klamboe is geschikt voor bedjes met de standaardmaten 120 x 160 cm of 140 x 70 cm. Aan de voorzijde heeft de pop-up babyklamboe een ruime opening met ritssluiting. Ideaal om mee te nemen op reis of thuis te gebruiken tegen muggen en ander ongedierte.

Over Deryan 

Het Nederlandse merk Deryan brengt producten op de markt die het gemakkelijker maken om op vakantie te gaan met een baby, dreumes of peuter. Of alledrie, ook geen probleem. Van babyklamboe tot bedtent voor oudere kinderen, met de items van Deryan hoeft reizen met kleintjes helemaal niet oncomfortabel of moeilijk te zijn. Niets spannender dan slapen in je eigen klamboe of tentje, toch? Zo hebben de kleintjes een leuke kampeerervaring, terwijl de ouders er zeker van kunnen zijn dat ze niet lastiggevallen zullen worden door vervelende muggen of ander ongedierte. Van Deryan Babyklamboe Pop-Up heb je de hele vakantie veel plezier en gebruiksgemak.

€ 19.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Paw Patrol Skye dekbedovertrek

Paw PatrolSkye dekbedovertrek 

Met dit Paw Patrol Skye dekbedovertrek geef je de slaapkamer van je kind een lieve uitstraling. Het dekbed heeft een roze achtergrond met op de voorgrond.

Dubbelzijdig

Als extra handigheid is het dekbed eventueel aan twee kanten te gebruiken (let er wel op dat je het dekbed dan diep genoeg instopt aan de onderkant van het bed). De ene kant heeft Skye in het groot op de voorgrond, de andere kant heeft hondekluiven in het klein erop. Op het kussensloop staat Skye. Je kind valt elke avond gegarandeerd heerlijk in slaap onder dit dekbedovertrek met kussensloop.

Het Paw Patrol Skye dekbedovertrek is gemaakt van 100% microfiber. Creëer een super mooie sfeer de slaapkamer met dit dekbedovertrek, zodat je kind heerlijk zal slapen en wegdromen. Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit Paw Patrol Skye dekbedovertrek!

 

€ 19.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Kinderslaapzak Blaze

Is je zoon of dochter ook een grote fan van de populaire Nickelodeon animatiefilm Blaze? Dan zal deze slaapzak zeker een aangename verassing. 

Je dochter of zoon kan deze slaapzak voortaan meenemen naar logeerpartijen bij vrienden of familie. De slaapzak is ook uitermate geschikt om mee te nemen als ze gaat kamperen. De Nickelodeon Blaze slaapzak is makkelijk op te rollen en dus ook makkelijk mee te nemen.

€ 24.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Minions Dekbedovertrek Dance

 

Dekbedovertrek Minions Dance

Dekbedovertrek Minions Dance. Geef je kind zijn of haar slaapkamer een complete Minions-uitstraling met dit prachtige Minions dekbedovertrek! Dans mee met je minions vriendjes! Het dekbedovertrek heeft een blauwe ondergrond met daarop dansende vrolijke minions! Met dit dekbedovertrek is het nooit meer saai om naar bed te gaan. Om vrolijk wakker van te worden! Je kind valt elke avond gegarandeerd heerlijk in slaap onder dit overtrek en droomt zeker over de grappige Minions.

Het dekbedovertrek Minions Paradise is gemaakt van 100% katoen. Het voelt hierdoor superzacht en comfortabel aan. De stof is bovendien makkelijk te onderhouden. Het dekbedovertrek wordt geleverd met een bijpassend kussensloop dat zorgt voor een compleet geheel. Combineer het met andere leuke Minions-accessoires voor een vrolijke Minions-slaapkamer. Maak je kind zijn of haar Minions-droom waar met dit prachtige en comfortabele dekbedovertrek Minions Paradise!

Despicable Me

De schattige mannetjes in de 3 films van Despicable Me zijn mateloos populair en spreken heel erg tot de verbeelding. Ze hebben zelfs een eigen attractie in een pretpark in de Universal Studios in Orlando, Despicable Me Minion Mayhem‘. Het is daarom niet zo gek dat een er een eigen film over deze leuke, grappige gele mannetjes uit is gekomen. Bij ons op de webshop kunt u zowel dekbedovertrekken als pyjama's en t-shirts bestellen, wie wil dat nou niet van deze populaire mannetjes? Helemaal als het zo'n leuk dekbed is als dit dekbedovertrek Minions Dance!

Groothandel€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Dekbedovertrek Spiderman Tower reversable

logo

Spiderman Dekbedovertrek Tower reversable

Spiderman Dekbedovertrek Tower reversable. Super cool katoenen dekbedovertrek van Spiderman. Het dekbedovertrek is extra cool, omdat het aan beide zijden een hele stoere print heeft, waardoor er dus de mogelijkheid eenvoudig bestaat om een andere Spiderman look aan het bed te geven. De ene zijde is blauw de andere zijde is rood. Aan beide kanten is duidelijk te zien wat Spiderman's troef is, zijn mogelijkheid tot het schieten van een web.

Vanaf nu slaap je heerlijk onder dit stoere Spiderman dekbed! Beleef de superkrachten van onze held Spiderman die deze krachten gebruikt om de misdaad tegen te gaan, en de schurken op te pakken.

Jij kan niet wachten om in bed te kruipen met dit stoere Spiderman dekbedovertrek op je bed. Prachtig éénpersoons dekbedovertrek van 100% katoen in de maat 140 x 200 cm inclusief kussensloop van 63 x 63 cm.

Zacht en soepel katoen

Dit Spiderman dekbedovertrek is vervaardigd van het beste katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal met precies de eigenschappen die je zoekt wanneer het op beddengoed aankomt. Katoen ademt, kan vocht uitstekend absorberen, is vriendelijk voor de huid, duurzaam en voelt het hele jaar door aangenaam aan. In de zomer is een katoenen dekbedovertrek verkoelend en in de winter houdt het je lichaamswarmte juist uitstekend vast. Slaap lekker onder dit stoere Spiderman dekbedovertrek Tower Reversable. 

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Klamboe Koepel Cupola 1 persoons

Deze klamboe met een vorm van een koepel heeft het idee van een tent, met de bijgeleverde stokken praktisch en eenvoudig op te zetten en zeer effectief de basislaag gaat onder je matras door. Voorzien van 1 deur met ritssluiting

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Kidslab Decoratie Plexi Spiegel Gitaar 120x50cm

Kidslab Decoratie Plexi Spiegel Gitaar

€ 49.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Dekbedovertrek Paarden

Prachtig dekbedovertrek met een foto van paarden. Ben jij echt een liefhebber van paarden dan is dit het dekbedovertrek voor jou! Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maat 140 x 200 cm inclusief kussensloop. 

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 

Dekbedovertrek Panda

Prachtig dekbedovertrek met een foto van een panda. Ben jij echt een liefhebber van panda's dan is dit het dekbedovertrek voor jou! Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maat 140 x 200 cm inclusief kussensloop. 

€ 34.95

Naar Beddengoed

Kinderen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter facebook evenementen

Winkelbeter op Facebook